Twee werelden

op één lokatie

Op een bijzondere plek in Waalre, aan de rand van Eindhoven, vind je een prachtig monumentaal pand aan de Gestelsestraat.

Via de centrale entree heten we je van harte welkom. Waar kies je vandaag voor? Kom je samen genieten van authentieke, Portugese gerechten op de eerste verdieping bij intiem restaurant Primi? Of laat je je voor lunch of diner volledig in de watten leggen in restaurant Lugar waar exclusiviteit en gastronomie de boventoon voeren? Voor elke gelegenheid vind je hier de juiste invulling. 

Lugar

Primi

&

Lugar

Voor een à la carte diner op niveau ga je naar restaurant Lugar op de begane grond van dit monumentale pand in Waalre. Exclusiviteit en gastronomisch gastheerschap typeren een bezoek aan Lugar. Laat je verwennen en in de watten leggen door ons team. Jij geniet, wij verzorgen...

Primi

Op de eerste verdieping van het pand vind je restaurant Primi: een plek waar vrienden en familie elkaar treffen in een ongedwongen sfeer. Liefhebbers van de Portugese keuken kunnen een uniek avondje uit in Primi. Laat u terugvoeren naar de Mediterranee onder het genot van een Portugees wijntje.

Restaurant

BY LUGAR

Welkom bij restaurant Lugar a la carte: dé plek waar jij en je gasten in een sfeervolle ambiance culinair in de watten worden gelegd. Hier lunchen of dineren is een ware belevenis. Emidio en zijn keukenteam verrassen je met hun mediterrane stijl van koken.

 

Centraal in het interieur staat een prachtige vitrine met dagverse vis, schaal- en schelpdieren, die voor jouw ogen bereid worden in de open keuken. Ook de vleesliefhebber geniet hier volop van vlees uit de streek, de beste kwaliteit, bereid op de Josper-houtskoolgrill. Een ruime keuze uit topgerechten en de mooiste begeleidende wijnen. Zakelijk of privė: u bent altijd welkom bij restaurant Lugar.

Emidio

Jeroen

&

Emidio Oliveira en Jeroen Vriens zijn de eigenaren van restaurant Lugar. De Portugese chef-kok en de Brabantse gastheer: samen verzorgen ze sublieme diners en lunches in een meer dan aangename ambiance. Voor deze heren staan gastvrijheid en verrassen in kwaliteit centraal.

Prominente plek

Restaurant Lugar: dé plek waar mensen elkaar ontmoeten en dagverse producten de basis vormen voor de heerlijkste gerechten en de mooiste gesprekken. Bij binnenkomst in dit monumentale pand kun je kiezen voor à la carte dineren in restaurant Lugar op de begane grond. Voor een bezoek aan restaurant Primi volg je de centrale trap naar de eerste verdieping. 

Koken is passie

Elk gerecht dat Lugar serveert is geboren uit passie en dat proef je. Het keukenteam zet zich elke dag weer in om jou als gast te verrassen en verwennen met gastronomie op topniveau.

Primi

BY LUGAR

Waan jezelf in verre, zuidelijke oorden op de eerste etage bij restaurant Primi. Gezelschappen genieten van elkaar en van heerlijke kleine mediterraanse proeverijen. Het gevoel van de perfecte zomeravond: gezellig geroezemoes, verleidelijke aroma's en een ongedwongen ambiance. Tref elkaar bij Primi. Dé ontmoetingsplek voor gezelschappen. Business or pleasure? You're more than welcome!