top of page

Restaurant Primi: dé ontmoetingsplek voor gezelschappen.De herfst- en wintermaanden staan weer voor de deur. De tijd van gezelligheid rondom de kachel en elkaar ontmoeten aan mooi gedekte tafels. Het is in ieder geval de tijd van samen. Samen genieten met familie en vrienden maar wellicht ook met zakelijke relaties of collega’s. Ons restaurant is bij uitstek de plek voor deze warme ontmoetingen. We serveren uiteraard mooie gerechten van het seizoen, maar de herkenbare Primi ambiance blijft natuurlijk mediterraans.


Primi bevindt zich op de eerste verdieping van een prachtig monumentaal pand in Waalre. In dit unieke etablissement is dineren en lunchen op niveau voor een ieder toegankelijk. Primi biedt tevens ruimte aan groepen en gezelschappen tot 35 personen.


Geniet van het schouwspel in de open keuken waar de chef-kok de heerlijkste proeverijen voor jou en je gasten bereidt. Kun je niet kiezen? Dan ga je toch voor een étagière met een scala aan kleine culinaire hoogstandjes, onze Portugese grillspiezen of een avondvullend menu.


Meer info over een bezoek aan Primi met jouw gezelschap? Benieuwd naar onze gerechten? Neem dan een kijkje op onze website www.lugar-primi.nl of neem telefonisch contact met ons op.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page