top of page

Ontmoet elkaar deze lente bij Restaurant Primi by Lugar


Business or pleasure? You’re more than welcome!

De lentemaanden staan weer voor de deur. De tijd van mooi gedekte tafels, verfrissende gerechten en warme ontmoetingen. Of je nu wilt genieten tijdens een business meeting of lekker met familie en vrienden: Primi by Lugar is dé plek voor jou. We serveren uiteraard mooie gerechten van het seizoen, maar de herkenbare Primi ambiance blijft natuurlijk mediterraans.


Primi bevindt zich op de eerste verdieping van een prachtig monumentaal pand in Waalre. Mensen komen graag bij Primi door het intieme karakter van het unieke etablissement: een plek waar dineren en lunchen op niveau voor een ieder toegankelijk is. Ideaal voor groepen tot 35 personen, maar ook voor dat romantische diner voor twee. Zakelijk of privé? We verwelkomen je graag bij Primi.


Geniet van het schouwspel in de open keuken waar de chef-kok de heerlijkste proeverijen voor jou en je gasten bereidt. Zo staat dit voorjaar een nieuw gerecht op de kaart: ‘kort gebakken tonijn met scampi, linzen en vinaigrette van watermeloen’… Om je vingers bij af te likken! Je bent altijd welkom bij Primi.


Meer info over een bezoek aan Primi? Benieuwd naar onze gerechten? Neem dan een kijkje op onze website www.lugar-primi.nl


Warme groeten,

Team Primi by Lugar


PS: Primi en Lugar zijn dit jaar beide dagen met pasen voor een heerlijk diner geopend. Bovendien ben je ook welkom bij Lugar voor een heerlijke paaslunch. Reserveer nu… zo ben je zeker van een plekje.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page